Google Chrome Portable 32 Bit Türkçe

Google chrome portable, modern web için tasarlanmış hızlı, basit ve güvenli bir web tarayıcıdır. Chrome kullanımı mümkün olan her şekilde hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Masaüstünden hızlı bir şekilde başlatılarak web sayfaları anında yükler ve karmaşık web uygulamasını hızlı çalıştırır. Chrome web tarayıcı penceresi modern, temiz ve basittir.

Google Chrome Portable Türkçe İndir

Örneğin, aynı yerden arama ile gezebilir ve bütün sekmeler istendiği gibi hızlı ve kolay bir şekilde düzenlebilir. Chrome yerleşik kötü amaçlı yazılım ve kimlik avı koruması en son güvenlik düzeltmenin tamamına sahiptir. Bundan emin olmak için otomatik güncelleme ve daha fazlası ile web de daha güvenli olmanızı sağlamak için tasarlanmıştır. Chrome da çevrim içi olunur ise paylaşılan bir bilginin korunmasına yardımcı olur ve özel bilginin kontrol edilmesini sağlar.

Chrome özelleştirme de ve size ait hale getirmenin birçok yolu vardır. Ayarları değiştirme ve uygulama ekleme çok kolaydır. Uzantı ya da bir temayı Chrome Web Mağazasından indirin. Chrome'da oturum açmak yer işareti geçmişi ve diğer ayarları bilgisayara getirir. Ayrıca, otomatik olarak tüm favori Google hizmetlerinde oturum açar.

Google Chrome Portable Türkçe 32bit Buradan İndirin

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski
Post Banner
İşinizin geleceğine odaklanın