Topçam vatandaşların vazgeçemeyeceği günübirlik piknik alanlarından biri oldu.

Antalya'da gezilecek yerler arasında günü birlik piknikçilerin adresi; Topçam Plajı uzun zamandır vatandaşa kapalı olan bölümü yenilenerek halkın hizmetine sunuldu. Modern ve daha kullanışlı hale getirilen Topçam, dinlenmek ve piknik yapmak isteyen Antalyalıların yeni adresi oldu. Engelli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği piknik alanında oturma guruplarından otoparkına kadar ziyaretçilerin konforu için 5 yıldızlı hizmet veriliyor. Topçam yenilenerek Antalyalıların hizmetine sunuldu. Topçam vatandaşların vazgeçemeyeceği günübirlik piknik alanlarından biri oldu. Gencinden yaşlısına, piknik yapmak isteyen haftanın yedi günü Antalya'nın topçam piknik alanı ve plajını ziyaret edebiliyor.

Topçam Plajı, Günü Birlik Tatilciler Kaçırmasın.

Topçam plajında derinlik ortalama bir insan boyunu yaklaşık 15- 22 metre dolaylarında geçer. Topçam piknik alanı ve çevresinde denizin altı ilk beş metreye kadar iri çakıl taşları ve kayalıklar ile kaplıdır. Bu noktadan sonra deniz altı tamamen kumullar ile kaplanır. Bu kumullar Sıçan adası yakınlarına kadar bu şekilde devam eder. Topçam plajı'nın turistik değer katan özelliklerinden birisi plajın 750 metre güneybatısında yer alan Sıçan adasıdır. Adanın en yüksek noktası 180 metre olup adada eğim S-N doğrultusundadır. Hemen hemen tamamı makiler ve zeytinliklerden oluşan adanın özellikle güneye bakan yamaçlarında bitki örtüsünün yoğunluğu göze çarpar. Adanın kuzey kesiminde şiddetli eğim nedeniyle bitki örtüsü uygun yetişme ortamı bulunmaz.

Şehir Gürültüsünden Uzak ve Sakin

Antalya'da yapılan yatırım ile Topçam günübirlik piknik alanı daha düzenli temiz; huzurlu bir ortamda piknik yapması; denize girmesi için modern ve kullanışlı bir duruma getirildi. Peyzajı yolları aydınlatma, piknik alanı ve plaj hizmeti ile bambaşka bir Topçam oluşturuldu. Antalya'dan gelirken navigasyon yardımı ile plajı kolayca bulabilirsiniz.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski
Post Banner
İşinizin geleceğine odaklanın